MAFFITI Studio

Fookuses: Fotostuudio ArtHata ja selle 9 fotonurka

SUUREPÄRANE VALIK PORTREE FOTOSESSIOONIKS, ELUSTIILI FOTODEKS kui ka PEREFOTOSESSIOONIKS.

Fotograafina otsin pidevalt uusi ja inspireerivaid keskkondi, kus oma loomingulisust proovile panna. Hiljuti külastasin ArtHata fotostuudiot, mis jätab sügava mulje nii oma mitmekülgsete pildistamisvõimaluste kui ka suurepärase teenindusega.

Stuudio ülevaade ehk erinevad pildistamisvõimalused

Stuudio pakub tervelt üheksat erinevat fotonurka, mis on tõeliselt mitmekesised ja loomingulised. Nende hulgas on:

      • Nii valge kui ka musta paberist taustafooniga nurk – ideaalne minimalistlike ja puhaste portreede jaoks. Samas annab võimaluse luua ka kontrastseid ja dramaatilisi fotosid. Paberfoone on võimalik vahetada manuaalselt.
      • Elegantsed nurgad – luksusliku ja klassikalise õhkkonna loomiseks.
      • Modernsed ja omanäolised nurgad – jäädvustamisel saad tuua esile erinevaid stiile kui ka leida uusi ja põnevaid perspektiive.
      • Beebinurk – hubane ja armas keskkond pisipere, beebide ja laste pildistamiseks.
      • Voodinurk – sobib suurepäraselt intiimsete ja mugavate fotode jaoks.
      • Jõulunurk – mõnus nurk pühade meeleolu jäädvustamiseks.

Tänu mitmetele erinevatele nurkadele saan modelliga ka mitmeid erinevaid perspektiive ja seadeid katsetada. Modelliga pildistasime nii minimalistlikke valge taustaga pilte kui ka rikkaliku ja elegantse hõnguga fotosid luksuslikus fotonurgas.

Põnev erinevus teistest fotostuudiotest on ka see, et lisaks ühe ja kahetunnisele fotostuudio rendile pakuvad nad ka pooleteise tunni renti (1h 30min). Nii jääb täpselt aega ka erinevate nurkade ülesseadmiseks, valguse sättimiseks ning vastavalt soovile ka outfit‘tide vahetamiseks ja tervelt tund jääb puhtalt fotode jäädvustamisele.

Fotostuudio sobib igat liiki pildistamiseks: portree fotosessioon (sh ametiportree), reklaam / imagofoto, mood, elustiil, perekond, sõbrad, sisufotod, jne. Tegu on isegi väga mõnusa stuudioga videofotode tegemiseks. 

Kõik vajalik on stuudios olemas

      • Alustame tehnikast: Stuudio on varustatud kõigi vajalike rekvisiitide ja tehnikaga, mida üks fotograaf võib vajada. ArtHata fotostuudiost leiad suure valiku erinevaid valgusteid. Samas – kui eelistad naturaalset valgust, kannavad selle eest hoolt stuudio suured ja avarad aknad.
      • Stuudios on ka mugav ooteala jumestuslauaga, kus saab vastavalt vajadusele jumestust ja soengut korrigeerida ning riideid vahetada ja sättida. 
      • Mitmed rekvisiidid: Samuti on stuudios lisaks erinevatele rekvisiitidele ka mitmeid erinevaid pinke ja toole, mis sobivad igale maitsele ja aitavad fotodel erinevaid meeleolusid luua.
      • Loo meeleolu muusikaga: Ja loomulikult ei jäänud puudu ka muusikast, mis aitas samuti mõnusat meeleolu luua – neil on kohapeal JBL kõlar, mis toimib edukalt Bluetoothiga ühendamisel.

 

Loomasõbralik fotostuudio

Ja lisaks, kas teadsid, et ArtHata on loomasõbralik fotostuudio! Selles fotostuudios saate pildistada oma lemmiklooma või pildistada koos temaga.

Hea asukoht kesklinnast väljas

Stuudio asub mõnusas Nõmme kandis, nimelt aadressil Väike-Männiku 5. Stuudio andis omalt poolt ka selged juhendid, kuidas kohale tulla. Kõigest Puumarketist veidi edasi suurte hoonete juurde ja juba on aia küljelt näha ust, mille küljel on silt ArtHata fotostuudio. Tuled 3. korrusele ja kohe vasakut kätt stuudio jääbki. Easy-peasy. Ahjaa, ning tundus, et ka parkimisega pole probleemi – hoone kõrval sai tasuta parkida. 

Suurepärane teenindus

Üks asi, mis mind fotograafina eriti rõõmustas, on stuudio töötajate suurepärane teenindus. Nad on kiired vastama kõikidele küsimustele ja väga sõbralikud ning avatud. See teeb kogu kogemuse sujuvaks ja meeldivaks. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et meie pildistamine kliendiga läheks võimalikult hästi. Lisaks pakuvad nad kokkuleppel stuudiosse 24/7 ligipääsu. Tundub põnev? Mine vaata nende kodulehte arthata.ee !

Fotosessiooni tulemused

Mõtlesin, et siinkohal oleks hea ka välja tuua mõned paremad palad, mis ArtHata fotostuudio fotosessioonilt tulid. Kõik fotod on tavatöödeldud, kuid detailtöötlust pole tehtud. Sessiooni eesmärgiks oligi saada pigem võimalikult neutraalsed ja helged pildid. Kohapeal juhendasin ja andsin nõu ning meie aja vältel jõudsime üles pildistada 3 erinevat look’i, peamiselt kolmes erinevas nurgas. 

Kui soovid tulla portree fotosessioonile, siis võta ühendust! Olgu selleks isiklik mälestus fotoalbumisse või professionaalne ametiportree, siis tea, et olen olemas.